Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

29 Ogos 2013

Jamuan Hari Raya JPBDSM 2013

Assalamualaikum dan selamat malam...


Harini rasa rajin pulak nak update. Untuk makluman korang, harini ada jamuan hari raya kat pejabat aku. Jamuan Hari Raya peringkat Jabatan bersekali dengan majlis perhimpunan bulanan. Tetamu VIP untuk majlis jamuan harini tak lain dan tak bukan adalah YB Menteri Kesejahteraan Bandar, Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Dato' Abdul Rahman Dahlan. Tak sangka pulak yang menteri baru ni agak 'sporting' orangnya. Bukti? Tengok je kat gambar-gambar yang aku share kat bawah ni. Malas nak cerita panjang. Penat wooo sebab lepas je jamuan terus berkejar ke Dewan Bahasa dan Pustaka. Ada kursus pulak. So, apa tunggu lagi. Silakan la layan gambar-gambar kat bawah ni yer.

YB Menteri sama-sama melompat. (Gambar kidnap dari FB kawan) :p
Antara staff JPBDSM yang hadir.
Ketibaan YB Menteri.
Staff Seksyen Sumber Manusia (SSM), JPBDSM. (Girl Sahaja.  Okeyyy.. )
Cik Hanita and Suhana.
Pantang nampak kamera kan?? Haha.
Staff Seksyen Kewangan.
Posing dengan Encik Saufi (PTD baru kat SSM)
Puan Lydia sedaya upaya nak menghabiskan kambing tu.. Hehe.
Makan time.. :p
Tunggu giliran nak nyanyi.


Nota Cik Rimau : Gambar ni banyak rompak dari Facebook kawan-kawan office. Hehe. Meriah tak? Boleh la tahan kan.. Hehe...

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...