Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

26 Mei 2011

Nak Balik!!! Boleh Tak Bos?

Assalamualaikum and selamat tengahari/petang semua..


Woooo.. Rasa macam nak balik je rumah je ni. Panas siot dahi aku. Dalam badan pun rasa panas. Tapi kat luar rasa sejuk pulak ni. Demam kura-kura ke apa?? Dah la dema kali ni siap dengan batuk and selsema sekali. Adeh.. Selalu demam dengan selsema je. Sengsara betul. Huhu. Kerja banyak ni. Tapi kepala rasa berat je. Macam mana nak buat kerja kalau terus macam ni. Boleh tak cakap macam ni kat bos.


"BOS.. CIK RIMAU NAK BALIK TIDUR BOLEH TAK??? KEPALA PENING NI BOS!!!"


Agak-agak bos bagi tak? Bertuah la kan kalau dia bagi. Huk huk huk. Panadol ada ni. Tapi tak nak la terlampau bergantung pada ubat sangat. Sakit sikit dah nak ubat. Tak nak la sampai macam tu. Tapi kan.. Kalau tak makan ubat karang, kerja aku gerenti banyak yang tergendala. Nak makan ubat ke tak ni ek??? Huwaaaa.. Rasa macam nak berbungkus dalam selimut je ni. :-(



Nota Cik Rimau : Gedik kan menaip time ni jugak. Ala.. Rileks la. Kot la malam karang aku bantai tidur awal, tak dapat aku nak bebel. Huhu. Ok la. Sambung kerja dulu. Malam karang kalau rajin, aku membebel lagi.. Papai..

14 ulasan:

CutieIntan berkata...

balik jer bebuat call sesapa cakap ada emergency...hahahaha

Puteri Iqa Izyan berkata...

hahaha.kalau guna ayat tu, konpem bos bagi.

nnt kan x pepasal kne mkn ngn cik rimau. hehe

Prince Halilintar berkata...

prince banarkan cik rimau balik...klu bos tanye kate prince suruh..klu die xbagi nnt prince kasi petir kat die..haha

Ayie Abas berkata...

CIK IJA...CIANNYeeeee..AWAK...MEH SINI BIAR AYIE HANTARKAN KE KLINIK...+_+

bunga berkata...

hahaha..tidi jer lam pejabat..haha..

Ayie berkata...

ada sorang bos yang kerek kat tempat keje teman, dia kata gini kat member teman bila member teman mintak halfday..

Lu aa.. kalau lu mau balik, lu balik laa.. tapi lu tarak payah datang kija lagi sampai lu mati.. Wa ada list, 1000 orang mau lu punya position..

*cilakak punya apek.. =.=''

HALIM berkata...

Bahaya kalau terlalu bergantung pada panadol.. *tetiba membebel*

Cik Rimau berkata...

Intan : hahaha.. xbese tipu la.. hik3

Cik Rimau berkata...

Puteri Iqa : xdenye die bg... bos ganas aih.. hahaha

Cik Rimau berkata...

Prince : haha.. yola tu.. kang bos lempang cik rimau lak.. huhu

Cik Rimau berkata...

Ayie Abas: xpernah g klinik sebab demam.. haha.. makan panadol je..

Cik Rimau berkata...

bunga : xley lor.. bos ngamuk nnt.. haha

Cik Rimau berkata...

Ayie : huiyoo.. gile ganas pye ayat.. kasi sekeh itu bos.. hik3

Cik Rimau berkata...

HALIM : ala.. makan bile demam agak teruk je.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...