Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

11 November 2011

Jangan Sibuk Jaga Tepi Kain Orang Lain Jer!!!

Mood ke laut harini. Sakit hati dengan sesetengah manusia yang rasakan diri dorang tu terlampau perfect. Padahal apa pun takde untuk dibanggakan. Ingat bagus sangat? Sampai semua benda yang orang buat nak dipertikaikan. Apa pun tak boleh. Pergi cermin diri dulu la baru nak perkotak-katikkan orang lain. Ada paham??? 


P/s : Entri lepas geram je harini. Arrrggghhh.. Bengangnya!!!!

2 ulasan:

Cik Cura berkata...

tahu tak pe
bila dah kerja ni banyak jumpa orang macam tu.
tak tahan=.=

Cik Rimau berkata...

hehe.. err.. mane tau geram kat kwn kerja nie?? kih3.. memang pon.. tapi nak xnak, terpakse tahan kan jugak.. haiiisshhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...