Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

17 Oktober 2011

Sunyi Lagi...

Assalamualaikum.. Salam Monday Blues.. Hehe


Tak banyak nak cakap. Agak busy kebelakangan ni. Nak reply komen and merayap ke blog orang lain pun tak berapa nak sempat. Just nak share gambar pergi kursus anjuran Biz Training yang diadakan di The Legend Hotel, Kuala Lumpur pada 11-12 Oktober baru ni. InsyaAllah, kalau takde apa-apa hal, malam ni aku singgah jalan blog korang semua macam dulu-dulu. Okeh? Hik hik hik...



Nota Cik Rimau : Harini office sunyi lagi. Dua tiga minggu ni ramai staff Seksyen Sumber Manusia yang kena pergi kursus la, jaga exam la, jadi urusetia majlis la, urusetia taklimat la, meeting la. Macam-macam ada. Harini pulak ramai yang kena pergi Ipoh untuk handle majlis persaraan Timbalan Ketua Pengarah Pembangunan. Minggu ni turn Cik Rimau pulak kena jadi jaga office. Haiissshhh.. Boringnya..

8 ulasan:

Cik Cura berkata...

mesti whole day rasa ngantuk je kan B)

Prince Halilintar berkata...

best tak gi kursus tu?

Acik berkata...

hujung2 tahun ni, banyak ler kursus, kan! :)

Mohamadazhan.com berkata...

salam kembali ke sini =)

Cik Rimau berkata...

Cik Cura : xjugak.. hehe.. sebab, penceramah die best.. xbosan la.. pg2 tu ngantuk la skit.. enjin blom panas ag.. hehe

Cik Rimau berkata...

Prince Halilintar : Best!!! hehe.. penceramah pon pandai tarik minat peserta kursus..

Cik Rimau berkata...

Acik : haha.. awal taun ke hujung taun ke, kursus byk lor.. duduk seksyen sumber manusia, ade lak unit latihan.. ag la senang nak dpt g kursus.. hehe

Cik Rimau berkata...

Azhan : tq singgah balik.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...