Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

31 Mac 2012

Jom Kira Cepat..

Assalamualaikum and selamat pagi..


Aku kat pejabat ni. Curi masa sekejap nak update blog. Saja nak bagitau korang-korang yang kerja kerajaan yang masih belum tau lagi. Bagi yang dah tau, takpe. Hehe.. Pekelliling gaji baru dah keluar ye kawan-kawan. Siap ada ruang nak kira lagi tu. Bole la korang kira gaji yang patut korang dapat bulan Januari haritu. :p So, jom ramai-ramai tengok.




P/S : So, camne? Dah kira? Puas hati?? Haha. Cik Rimau ok je kot. Bersyukur jela dengan rezeki yang dapat ni. :-)

2 ulasan:

delarocha berkata...

ok la tu... rezeki murah :-)


ps : boleh bantu saya 'like' sesuatu?

Suhami Ahmad berkata...

uuuuu...sonotnye...sokor alhamdulillah...huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...