Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

19 Oktober 2012

Sepi Tanpa Kata

Assalamualaikum and selamat tengahari..


Ambik kesempatan untuk update time rehat ni. Actually ada something yang mengganggu hati and fikiran aku sekarang ni. Bukan soal cinta okeh. Ini pasal kawan. Seriously aku tak faham kenapa boleh jadi macam ni. Apa masalahnya? Siapa atau apa puncanya? Kalau ada apa yang mengganggu fikiran, kenapa tak diluahkan? Kenapa perlu tarik muka tanpa beri sebarang penjelasan? 


Kalau marah kat aku, luahkan je. Aku tak suka bila tiba-tiba tak bertegur sapa. Pening lak fikir penyebabnya. Tapi takpe la kan. Kalau dah itu pilihan dia, ikutkan je. Haiisssshhh.. 


Nota Cik Rimau : Hope masalah ni cepat settle. Sampai bila nak tunduk or paling muka setiap kali berjumpa kan? Sangat tak seronok.. 

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...