Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

15 April 2012

Sahabat Terbaik.. Dulu, Kini dan Selamanya...

Assalamualaikum and salam Ahad..


Selamat berhari minggu kepada sesiapa je yang singgah ke blog buruk ni. Haha. Lama tak update. Ikutkan ada je benda nak cerita. Tapi kemalasan nak menaip tu yang jadi penghalang. Itu la punca kenapa blog ni dah makin banyak sawang. Hehe. :p


Penat tak hilang lagi ni. Actually, aku baru je balik dari Sarawak petang semalam. Tiga hari aku kat sana atas urusan kerja. Walaupun penat, tapi banyak jugak kenangan best sepanjang kat sana. Paling best, aku dapat jumpa balik sorang lagi kawan baik aku masa kat sana. Aku pernah cerita sebelum ni yang aku ada tiga orang kawan baik masa stay asrama kat sekolah menengah dulu. Sebelum ni aku dah jumpa dengan dua orang daripada kawan baik aku tu. Wahidah and Ira. 

17.3.2012 - Jumpa Wahidah masa birthday aku bulan lepas. Tak dapat jumpa lama. Huhu. Hope dapat jumpa lagi lepas ni. Rajin-rajin la datang KL ni yer Wahidah. Hehe  :p
23.3.2012 - Jumpa Ira masa KLCC Grand Prix Live Concert (Masa SNSD a..k.a  Girls' Generation datang Malaysia). Plan last minute. Tak sangka boleh jumpa. :D

And yang terbaru ni, aku jumpa pulak dengan Izzati. Kebetulan aku terpilih jadi urusetia untuk meeting anjuran bahagian aku. Kawan aku pulak belajar kat UNIMAS. Alang-alang aku dapat sampai ke Kuching tu, tak salah rasanya kalau aku jumpa dengan dia kan? Hehe. Semangat gila makcik ni nak jumpa aku. Dengan bertemankan dua orang kawan serumah dia, dapat jugak kitorang jumpa. Kesian dia tau. Sanggup naik van sapu semata-mata nak jumpa. Hehe. Tq Zati. 


13.4.2012 - Abaikan muka aku yang semakin gemuk tu. Haha. Kawan aku yang pakai baju belang tu yer. Zati namanya. :p  Kawan yang aku kenal dari sekolah tadika lagi. Kampung dia sebelah je dengan kampung aku. :-)

Sangat-sangat berpuas hati sebab akhirnya dapat jugak aku jumpa dengan ketiga-tiga orang kawan baik aku ni. Kawan-kawan yang selalu tolong aku dari dulu sampai sekarang. Walaupun jarang-jarang contact satu sama lain, aku harapkan kitorang akan kekal jadi kawan baik/rapat sampai bila-bila. Insha Allah :-p 



Nota Cik Rimau : Lain-lain gambar sepanjang Cik Rimau kat Sarawak akan diupdate esok. Cik Rimau nak kumpul gambar dari sume kamera yang ada haritu. Hehe. Nak pilih gambar-gambar best je. :p

3 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

hahahahaha....okaeh mkcik ija.t lau ade keberanian aku g kl yek.toing3

Suhami Ahmad berkata...

wah, bestnyo p sarawak....xdop ole2untuk atok ke

Cik Rimau berkata...

wahidah : haha.. dtg sini skrg jugakkkk..


atok : haha.. g terbang sane la tok.. kih3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...