Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

18 Mei 2011

Tak Payah Tajuk

Assalamualaikum and selamat malam..


Aku takde benda nak story harini. Biasa-biasa je. Siang tadi agak geram jugak la dengan seseorang. Ingatkan dah lama tak beramah mesra, mulut dia dah jadi baik. Sekali dapat menyembur, perggghhhhh.. Pedih tak hengat. Rasa nak je aku cekik-cekik dia. Tapi takpe.. Sabar jela. Geram lagi ni. Sebab dia mengeluarkan statement berunsur serkap jarang. Macam dia pernah buat dulu. Bila nak berubah entah. Hurmmm..


Daripada sakit hati ingatkan pasal dia, better la aku layan Showdown malam ni. Best gila siot. Aku paling suka Elecoldxhot. Gerakan masa dorang menari memang kemas. Suka betul aku tengok. Aku rasa la kan, dorang ada potensi nak jadi juara. Juri-juri pun pakat puji group ni. Ada peluang nak menang. Huhu.

Gambar pinjam dari Uncle Google.

Bukan la nak kata group lain tak best. Semua best. HMC Phlow and Bounce Stepperz pun antara yang aku suka tengok. Memang semangat la bila tengok dorang menari. Smart betul. Rasa macam nak join sekali je. Huhu. Tapi entah kenapa, aku rasa Elecoldxhot yang ada peluang besar untuk menang. :-)



Nota Cik Rimau : Nak layan Sahara pulak. Hehe. Sedih pulak tengok Sahara kena keluar dari rumah semata-mata nak ikutkan sangat kemahuan si Tina tu. Macam tak logik pun ada jugak cerita ni. Baik sangat watak si kakak. Nampak benor nipunye.. Hahaha.

10 ulasan:

a.samad jaafar berkata...

jangan pening2..sembur dia balik.. dan pastikan dilakukan selepas makan.. kumur dahulu sebelum sembur .. ni nasihat dari kaki sembur jgk nih.. relevan tak ? hape ?? Idok ?? hihihi..

isk nok polo, gambo polowe meghacun pulok.. lain kali teman datang lagi.. ingatkan teman yak..

amry berkata...

errrr....nak komen yang mana satu ni......??? Hmmm... buat apa pening2 kepala fikir pasal orang tu kan......fikir benda lain lagi bagus..dapatkan publish entry baru..miahahaha....Nice!

bunga berkata...

sekurangnyer leh layan showdown..bunga xdapat..ehe

Cik Rimau berkata...

a.samad : huhu.. cik rimau kuat sembur gak.. tp klu agak2 cik rimau rase xdpt nak tahan sabar, cik rimau palingkan muke je dr ngadap muke org yg mnyakitkan hati tu.. buat ape pandang kan.. lg pandang, rase nak menampar pon ade.. hehe..

errr.. menghacun tu pe ek?? hehehehe.. sori la yop.. teman ni idok la gheti sgt ckp peghak... kampung teman xpekat sgt loghatnye.. hehehe

Cik Rimau berkata...

amry : xley la x fikir.. coz, everyday die kuarkan ayat power.. xley tahan tol.. grrrrr.. huhu

Cik Rimau berkata...

bunga : nape xdpt layan lak?? huhu.. rugi2.. best tau.. hehe

a.samad jaafar berkata...

meghacun maknenye tak mandang/takde..

kighe kite sekampung la jugak hihihi.. selamat berkenalan cik ghimo woooo... hahahaha...

kay_are berkata...

xyah layan r orang macam tu.. wat x reti je suda

Cik Rimau berkata...

samad : uik.. baru tau.. selame ni xpenah tau.. heehe selamat berkenalan jugak.. :-)

Cik Rimau berkata...

kay_are : huhu.. xbole la.. tiap2 hari die tgur.. then die mule la kuarkan ayat snis tu.. tgn rase nak tampar je mulut die.. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...