Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

26 Mac 2011

1st Contest Dari xcyber : Pose Depan Cermin

Assalamualaikum and selamat malam semua..


Semalam letih gila + layan drama korea, sampai malas nak update blog. Serius malas. Nak bukak tapi macam takde mood. Lagipun, semalam adik aku balik rumah. So, rasa nak bersembang je. Lama sangat dia tak balik rumah. 


Klik Sini kalau nak join

Okeh. Berbalik kepada tajuk di atas. Aku ditag oleh Ayie untuk join satu contest ni. Contest Pose Depan Cermin anjuran xcycer. Macam best pulak kan contest tu. Walaupun aku ni jenis tak suka nak tayang muka, tapi disebabkan syarat contest ni memerlukan tuan punya blog ada dalam gambar yang dipertandingkan, maka dengan rasa segannya, aku pun letak la gambar ni ye. (Jangan kutuk ye. Hehe)

Kat surau pejabat dengan adik aku.

Actually, gambar ni baru je diambil siang tadi. Memandangkan kena pada konsep contest ni, so aku guna je la gambar ni. Gambar ni adik aku ambik. Menggeletar kot tangan dia tangkap gambar ni. Haha. Aku yang pakai tudung putih tu ye. Gambar ni ditangkap kat surau pejabat aku masa nak balik OT tadi.

Syarat seterusnya kena tag empat orang rakan blogger. Adeh.. Lemah sikit nak tag orang ni. Takut orang marah. Tapi disebabkan nak join jugak, aku tag jugak la ye. Sorry kalau korang marah. :-)

3.   Rj Etika

Kepada sesiapa yang rasa nak join contest ni, klik je kat link bawah banner contest tu. Contest ni akan tamat pada 23 April 2011 pukul 11.59 malam. Ada banyak masa lagi. Silakan join untuk memeriahkan and memeningkan penganjur untuk pilih pemenang. Haha. (Niat jahat kan?)

Nota Cik Rimau : Tekak sakit la.. Suara dah jadi rock. Adeh. Tak comel la suara Cik Rimau lepas ni. Haha. [Perasan gila Cik Rimau ni kan.. :-) ]

9 ulasan:

Suhami Ahmad berkata...

hallah Ja....atok sogan ha posing2 ni...insyaAllah kok sompek atok joint la yo

kay_are berkata...

join contest lak ye?? gud luck!! ^_^ memang xkan join r contest tunjuk mke ni, hee

ayie berkata...

hahaha.. bila dua beradik bergabung..meletop.. good luck yee..bkn slalu pon join kontest..hehe..tq

Cik Rimau berkata...

atok : ala.. cik rimau pon sogan gak.. tp saje gedik join.. hahaha.. xkire,, atok kena buat!!hak3

Cik Rimau berkata...

kay_are : saje jela.. x hope menang pon.. saje2 mncube.. hak3.. ikutkan cik rimau pon xmau tunjuk muke nie.. sebab tu saje plih gambar blur skit.. hahaha (jahat kan?)

Cik Rimau berkata...

ayie : haha.. good luck kat ayie la.. cik rimau saje join je.. xnk menang pon.. hehe

Meteoragurlz berkata...

almak kena tag lagi lah pulok..hahaha

Cik Rimau berkata...

meteoragurlz : sila buat ye.. beta nak esok dah siap.. hahahaha

rj Etika berkata...

Cik Rimau! i dah join dah! timaseh tag! hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...