Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

21 Mei 2011

Mood Hilang Lagi!!

Assalamualaikum and selamat malam..


Kali ni betul-betul takde update. Bosan gila kot. Mood berblogging dua tiga hari ni macam takde pulak. Niat nak update ada. Awal-awal lagi dah log in. Tapi bila nak menulis je, tiba-tiba je jadi malas. Apa kes entah. Tengok la esok lusa. Kalau mood blogging ada balik, panjang la aku bebel. Sori la kalau aku tak melawat rumah korang malam ni. Aku merayap mana yang sempat je ye. Aku nak layan video Hazama kat youtube. (Aku dah jadi fanatik pulak kat si Hazama ni. Haha. I like u la Hazama. Kih kih kih. )



Nota Cik Rimau : Sape pernah kena penyakit malas or takde mood nak berblogging? Meh bagi tips sikit camne nak kasi ada mood. Hehe. Bantuan anda semua amat dihargai. (^-^)

8 ulasan:

CintaZulaikha berkata...

sumer org pon ada penyakit malas..rasanya tader obat kot. klu ada, musti saya da telan berbotol2..kehkeh

Suhami Ahmad berkata...

cuba pikirkan pasal BE....erk

bunga berkata...

bunga pun kadnag2 cam tu gak..haaa

Cik Rimau berkata...

CintaZulaikha : haha.. ade je sbnrnye.. dr dalam diri kite sndr.. kih3.. waaa.. yela tu nak telan berbotol2.. hehehe

Cik Rimau berkata...

Atok : BE tok?? Be pon xdpt ni tok.. hehe.. xjalan pon duit tu.. kih3.. bile nak dpt BE ni?? huhu

Cik Rimau berkata...

bunga : huhu.. rase malas gile kan kalau xde idea nak tulis pape.. hehehe..

Alan Rizque berkata...

Hazama?saper tuh? nak kena cari info nih..

Cik Rimau berkata...

Alan : biar betul xkenal.. hazama lor.. af9.. sblom ni pernah masuk af gak.. cume xsmpai ke tahap ni.. n pernah jd vokalis MUH.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...