Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

31 Mei 2011

Semakin Hampir..

Assalamualaikum and selamat malam...


Entri lewat malam. Agak penat la harini. Walaupun balik awal harini, tetap rasa penat. Hehe. Saja nak balik awal harini. Harini kerja aku telefon orang je kot. Pagi je buat kerja sendiri. Sebelum rehat and sambung lepas rehat, aku telefon pagawai-pegawai yang terima anugerah 30 tahun berkhidmat. Ada yang dapat call. Ada yang tak dapat. Boss suruh call untuk dapatkan pengesahan dari dorang sama ada hadir atau tidak untuk majlis APC nanti. Haissshhh.. Semakin busy la minggu ni. Isnin nanti ada raptai penuh. Hari Selasa (Majlis APC berlangsung), aku kena jadi tukang jual bunga lak.. Adeh.. Tak sesuai okeh. Aku yang ganas ni jual bunga. Kah kah kah. Memang tak sesuai... Huhu.



Nota Cik Rimau : Telinga kanan terasa bingit pulak ni. Kenapa ek? Hurrrmm..

10 ulasan:

bunga berkata...

nak beli bunga..heee

CintaZulaikha berkata...

ok apa jual bunga...dr depa surh jual, coklat + bunga + cupcakes...hahhahha, lagi tak suai..

HALIM berkata...

nanti cik rimau pos bunga ye..
-.-'

Fadzli Amir berkata...

salam...lama tak menjenguk cik rimau...hehehe

ayie berkata...

kak nak bunga sekati..hehe

Cik Rimau berkata...

bunga : beli duri bunga boleh la.. haha

Cik Rimau berkata...

CintaZulaikha : uik.. kate cik rimau la tu.. huwaaaaaaaaaaa

Cik Rimau berkata...

HALIM : haha.. nanti cik rimau pos ye.. (dalam mimpi kot.. kih3)

Cik Rimau berkata...

Fadzli : hehe.. cik rimau pon same.. agak busy skrg nie.. tq singgah.. :-)

Cik Rimau berkata...

ayie : ala.. ape panggil kak ni.. ayie ag tua la.. hak3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...