Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

18 Januari 2011

Saja Suka-suka

MySpace  Harini takde apa sangat pun nak diceritakan. Saja je suka-suka nak update blog ni. Hehe.

Tadi, ofis aku ada buat perhimpunan awal tahun. Kehadiran staff tak ramai sangat macam tahun lepas. Still ada banyak tempat duduk yang kosong. Tak macam tahun lepas. Penuh sampai takde tempat duduk and pintu dewan pun tak boleh nak tutup sebab terlampau ramai. Maybe sebab dah tengah-tengah bulan kot. Huhu. Perhimpunan tadi aku rasa agak kelakar. Macam-macam benda yang jadi. Hehe.

Harini kat SSM takde pertengkaran macam selalu tu. Haha. Aman sikit. AYAM JANTAN TUA tak berkokok tadi. Hilang suara agaknya. Kitorang jugak masih tak berkesempatan untuk kenal dengan bos baru SSM. Awal-awal lagi dia dah kena masuk mesyuarat. Huhu. 
Ok la. Cau dulu la. Nanti-nanti aku update lagi. Malas pulak nak menaip. Hehe. MySpace

Nota kaki : Korang tengok tak berita kes rogol tu? Dah la merogol. Rogol pulak mangsa yang tengah "period". Bangang... Huhu

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...