Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

27 Januari 2011

Terima Kasih Daun Keladi

Salam... 

Nampak tak tajuk kat atas tu? Sebenarnya, ucapan terima kasih kat atas tu aku tujukan kepada semua yang sudi mengikuti blog aku yang tak seberapa ni. Hehe. Terima kasih banyak-banyak kat korang semua. Tak sangka ada jugak yang sudi jadi follower. Tapi aku nak mintak maaf jugak kat korang sebab cerita kat dalam blog ni banyak cerita pasal diri aku je. Al maklum la. Dah namanya pun blog personal. Hope korang tak menyampah la baca entri-entri aku yang membosankan. :-)

Terima kasih jugak pada AnnazHamirzul sebab tayang muka Cik Rimau yang ganas ni kat entri dia hari malam Rabu lepas bersempena dengan dia dah dapat 50 orang follower.  And tau ke sape follower ke 50 tu? Aku la. Hehe. Pape pun, tahniah ye Enchik AnnazHamirzul. . Aku ni entah bila la kan. Huhu. So, aku nak tempek badge yang dia buat sebagai tanda penghargaan kepada semua follower dia.


Ok la. Tu jela nak cakap. Terima kasih pada semua yang rajin singgah and jadi follower aku. Korang memang the best la. Hehe. MySpace

4 ulasan:

Anitafasha berkata...

Tak bosan pon.. Ok pe blog ni daripada saya punye. Saya punye tak lawa langsung. Benci je tengok blog sendiri.

Cik Rimau berkata...

Anitafasha : tq sudi follow blog sy... ok pe blog awk.. sy punye pon bukannya lawa.. huhu... jgn la sampai benci kat blog sndr pulak ye...

影の嵐 berkata...

wow..kiter masuk blog cik rimau la..hahaha...:D

Cik Rimau berkata...

Annaz : haha.. masuk blog ke masuk kandang rimau.. xtkut kne ngap dgn rimau? hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...