Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

29 Januari 2011

Bengang

Salam...

Hurmm... Sape pandai repair pc? Pc dah jadi bangang. Geramnya. Huwaaa..

Oh ya. Harini adik aku balik rumah. Dia cuti seminggu. Ada la tukang iron baju aku minggu ni. Haha. Kejam kan. Takde la. Aku iron baju sendiri la. Dah la. Mau layan tv. Sakit hati tengok pc sendiri. Ni pon guna laptop adik aku. Geram wooo..

Nota Cik Rimau : Entri harini pendek je sebab malas sebenarnya. Ada sape-sape tak  yang pandai betulkan laptop? Huhu

4 ulasan:

ceritasekupang berkata...

apa masalahnya?




Petrol Mana Lebih Baik

Cik Rimau berkata...

huhu.. entah la.. haritu kena virus.. pastu kwn baikkan.. then jahanam balik.. windows wat hal.. huh

ceritasekupang berkata...

windows keluar tak ori ke?

Cik Rimau berkata...

rasenye la.. hehe.. laptop dah dekat kwn.. tp rsenye kuar x ori la.. lpas 30 hari expired.. skrg ape bnde pon xbole nak buat.. huhu.. geram2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...