Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

17 Mei 2011

Borak Kosong Je..

Assalamualaikum and selamat malam..


Entri kosong je malam ni. Takde cerita menarik nak dikongsikan. Macam yang kita semua tau, harini cuti umum sempena Hari Wesak. Mungkin ada yang apply cuti semalam dengan tujuan nak bercuti ke mana-mana or balik kampung. Best la kan dapat cuti empat hari terus. Dari hari Sabtu sampai la harini. Panjang tu dapat rehat. Jealous ni tau. Huhu. 


Bestnya dapat balik kampung. Aku ni setakat duduk rumah jela. Kemas rumah sikit-sikit. Basuh baju. Memasak. Online faceook. Tengok tv. Bosan je. Ikutkan nak la pergi pejabat siapkan kerja. Tapi takde orang nak datang. Cancelkan jela niat tu. Ok jugak dapat rehat kat rumah. Tapi esok kena balik lambat la. Kerja banyak tak settle. Kerja makin bertambah. Tension lorrr..



Nota Cik Rimau : Hurrmm.. Cik Rimau baru perasan. Purse Cik Rimau tertinggal kat pejabat. Hampeh betul. Baru sedar masa nak turun beli lauk tengahari tadi. Mujur kad pengenalan and kad bank ada kat dalam beg. Sejak bila jadi pelupa bab duit ni?? Hahahaha.

6 ulasan:

Encik Amman berkata...

nasib baik tinggalkat pejabat..kalau cicir lepas tu tak tau ke mana. bahaye tu :)

CintaZulaikha berkata...

uish bahayanya...pernah rasa sekali. tapi time tuh jgn kata duet, ic ngn segalanya pon tertinggal..sah2 diri ini da tua...huhhuhu

bunga berkata...

nasib baik tertinggal kat pejabat..

Cik Rimau berkata...

Encik Amman : hehe.. tula pasal.. lupe sgt2.. dah petang baru sedar.. pelupe sudah.. hak3

Cik Rimau berkata...

CintaZulaikha : Uik.. ini lagi bahaye.. jumpe balik x?? hehe

Cik Rimau berkata...

bunga : nasib baik kan.. hehe.. nasib ingat kat pejabat.. bantainye lupe letak mane.. lg naye.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...