Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

25 Mei 2011

Mood Demam!

Assalamualaikum and salam sejahtera...


Jom layan Showdown. Hehe. Best gila la tengok HMC Phlow and Elecoldxhot. Tapi paling aku suka, persembahan HMC Phlow la. Siap ada lakonan ala-ala penjenayah gitu. Memang menarik. Suke sangat-sangat. Korang tak tengok ke? Tengok la. Best tau. Hehe. (Gedik je kan nak paksa orang tengok.)


Tak nak bebel panjang. Aku tak berapa sihat ni. Demam kot. Haha. Suara dah jadi macam suara penyanyi rock je ni. Tu la kan. Degil sangat-sangat. Dah tau rasa macam nak demam, nak jugak minum ais. Harini je dua kali aku minum ais kat pejabat. Memang rosak la suara yang sememangnya tunggu masa je nak jadi macam harini. Adeh.. Kena kunci mulut la esok jawabnya. Kalau aku bercakap esok, sure ada yang tanya kenapa dengan suara aku. Huhu.


Ok la. Sampai sini jela aku bebel ya. Sekarang ni aku nak merayap ke rumah korang-korang jap. Pastu iron baju kerja esok sambil layan Sahara. Layan lagu Black - Dewi Aleeya. Pastu apa lagi. Tidur la. Ubat tak payah makan. Esok agak-agak rasa macam pening-pening lalat kat office, baru la telan ubat. Huhu. (Antibodi dah lemah kot. Kerap sangat demam kebelakangan ni.)



Nota Cik Rimau : Susah hati la. Hurmm..

9 ulasan:

Ayie Abas berkata...

CIK IJA TAK SIHAT KE...? DEMAM YA ? ALA CIANNYee...JGN LUPA MKN UNAT YA...^_^
CIK IJA...SETIAP KALI AYIE NAMPAK GAMBAR KEPALA HARIMAU BELANG DI WIDGET GENG BLOGGER...AYIE JADI BERSEMANGAT...TERIMA KASIH CIK IJA...SBB SELALU INGAT BLOG PGGP...+_+(terharu sgt2)

Ayie Abas berkata...

CIK IJA TAK SIHAT KE...? DEMAM YA ? ALA CIANNYee...JGN LUPA MKN UNAT YA...^_^
CIK IJA...SETIAP KALI AYIE NAMPAK GAMBAR KEPALA HARIMAU BELANG DI WIDGET GENG BLOGGER...AYIE JADI BERSEMANGAT...TERIMA KASIH CIK IJA...SBB SELALU INGAT BLOG PGGP...+_+(terharu sgt2)

HALIM berkata...

Jaga la kesihatan tu cik rimau oii!!! ^_^

Ayie berkata...

walaupun anda bernama cik rimau, tapi anda tetap perlu berehat jika demam.. hahaha

Mohamadazhan hjDesa berkata...

Salam cik rimau

demam leh layan macam2 perkara kira tip top ni =)

semoga cepat sembuh!

Peti Surat Sempoi | Peti Surat Unik (Gambar)

Cik Rimau berkata...

Ayie Abas : demam la sikit.. hehe.. banyak minum ais kot.. hurmm.. baru makan ubat ni ayie oi.. alhamdulillah makin sihat.. wlupon bersin and batuk makin parah.. haha..

tq jugak utk ayie.. sebab rjin dtg and komen sini.. tq so much.. :-)

Cik Rimau berkata...

HALIM : uik.. macam marah je nie.. huwaaaaaaa..

Cik Rimau berkata...

Ayie : memang nak rehat.. tp keje kne jaln jugak keje.. huhu.. baru je makan ubat.. baru rase lega.. hilang sikit rase berat kepala.. huhu

Cik Rimau berkata...

Azhan : salam.. hehe.. malam td ok lg.. demam xtruk.. siang tadi.. dah macam ape je.. lemau betul.. huk3.. tq.. dah makin sembuh.. :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...