Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

04 Mei 2011

Penat Betul..

Assalamualaikum and selamat malam..


Harini aku balik agak lewat. Last minute, ada la dalam 10 minit lagi masa nak balik, bos nombor dua mintak aku buat something. Huwaaaaaa... Tapi takpe. Buat jugakla. Walaupun terpaksa balik jalan kaki nak keluar ke jalan besar tu, dah benda nak cepat, kena la turutkan. Dah nama pun kerja kan? Huhu.


Pastu tadi masa turun nak balik, aku nampak kaum lelaki kat jabatan aku tu tengah busy menyiapak khemah untuk majlis esok. Kaum perempuan pulak ramai yang tolong memasak kat bahagian belakang blok Tanjung. Aku setakat pandang sekilas jela. Tak larat dah nak tolong ke apa ke. Lagipun dah pukul enam petang masa tu. Baik aku balik je. Takut aku nak jalan kaki sorang-sorang kat area office tu. 
Aku perasan jugak ada lori DBKL kat area parking jabatan. Maybe khemah yang digunakan tu, disewa daripada DBKL kot. Nampak ramai je orang yang pakai t-shirt lambang DBKL tu. Dorang busy pasang khemah. Macam grand je majlis esok. Padahal sambutan Hari Pekerja and Perhimpunan Bulan Mei je pun. Ish ish ish.. Hope best la esok. Huhu.



Nota Cik Rimau : Kebelakangan ni Cik Rimau kuat mengigau. Kaki dah basuh sebelum tidur. Doa tidur dah baca. Ayat Kursi pun baca. Tetap jugak ngigau. Penat sangat kot punca mengigau ni? Betul ke? Memandai je Cik Rimau ni..

5 ulasan:

Puteri Iqa Izyan berkata...

mestilah nak buat meriah2 ^_^

brader kemal berkata...

jangan mengigau terkam orang sudah la. kahkahkah

HALIM berkata...

kuat mengigau sebab nama cik rimau kot. try tukar cik kucing pulak..hehe

deeya berkata...

dah tu kire esok ta keje la eh ?? besh nyer ..

p/s : yunx ! klau mimpi ta elok kan , pasnie terus pandang kiri taw .. bace istiazoh skali pastu ludah tanpa air 3 kali . ustad ajar =)

Mohamadazhan hjDesa berkata...

jarang2 dgr rimau penat ni...selalu dgr rimau ni kuat ja :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...