Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

02 Mei 2011

Baby Comel..

Assalamualaikum and selamat tengah hari kawan-kawan semua..


Post pendek je tengah hari ni. Sebab nak pergi makan. Tukang masak tak berbayar aku dah balik rumah. Tak payah masak sebulan lebih ni. Haha. Sape lagi kan Adik aku la. Tak payah suruh pun dia offer diri nak masak. Senangnya hati ada adik cenggini. Kah kah kah.


Tak mau membebel panjang. Saja nak tunjuk gambar anak kawan aku yang aku cerita semalam tu. Dia bagi nama anak dia ni, Muhammad Hamdani Harith. Tak pasti apa maksudnya. Yang pasti, anak dia cute gila. Geram aku tengok. Sekarang ni tengok anak kawan jela. Anak sendiri berkurun lagi kot baru boleh nampak. Hehe.


Comel betul anak kawan aku ni.


Nota Cik Rimau : Mau makan. Adik Cik Rimau masak kari daging harini. Sedapnya bau.. Nyum nyum nyum. Hehe..

5 ulasan:

NUMASARA HANA berkata...

comelkan baby. tengah menunggu anak sedara kuar dari perut.. hehehe...

HALIM berkata...

Cik Rimau makan kari daging. Seram bunyinye..hehe

Ainie berkata...

huhu...comel nyer,,,bila tengok orang lain ada baby..teringin pulak nak ada baby jugak

Piah Becok berkata...

nak jugakkkkkkkk.. cam best je kari itu...





terbaru: KONDOM ITU BUKAN UNTUK DIMAKAN

Suhami Ahmad berkata...

aiyoyo...pipinya merah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...