Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

02 Februari 2011

Apalah Nasib

Salam...

Hai.. Kali kedua aku menulis dalam harini. Apa kes entah. Bos ada tapi dia duduk dalam bilik je. So, kitorang yang enam orang ni pun kerjanya mengular je la. Bukan merayap ye. Cuma kerja je tak berapa nak jalan. Kitorang melayan lagu je. Dari lagu Hindustan sampai la ke lagu nasyid. Semua layan. Siap bersembang pasal movie-movie hindustan lagi tu. Hampeh betul la kitorang ni kan? Hehehe.


Korang perasan tak? Template tukar lagi. Itu la kan. Gatal tangan nak usik semua benda. Kan semua hancur. So, terpaksa la guna template yang basic ni buat sementara waktu. Nanti bila aku rajin, aku ubah lagi. Haha. Hope lepas ni takde la jahanam dah. And iklan Nuffnang aku yang kat atas tu, dua-dua dah hilang. Malam nanti aku masukkan balik. Malas nak betulkan sekarang. Haissshh..

Ok la. Tengah bosan ni. Sebab tu boleh update sampai dua kali. Hehe.

6 ulasan:

ayie berkata...

waa beshnyee klu keje ngular je..hehe

Cik Rimau berkata...

Hehe.. xdela ngular sangat pun.. keje yg xbape nak jalan.. hehe

Nurul Hani berkata...

wah, cerita korean lagy best, -.-"

Cik Rimau berkata...

Hehe. Memang korean ag best.. Tp member2 yg minat korea semua xde kt ofis tu.. Yg ada peminat hindustan je.. hehe

MaTNaggeR berkata...

Ok je pun....

Cik Rimau berkata...

ape yg oknye matnagger? huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...