Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

28 Mac 2011

Hari Ini Dalam Sejarah

Assalamualaikum and selamat malam semua..

Aku nak melayan cerita korea ni. So, nak update pendek je. Lagipun takde benda nak story. Semua benda biasa je. Tapi hari ini memang jadi sejarah hidup aku la kot sepanjang aku kerja kat JPBD tu kat Unit Perkhidmatan. Mau taknya. Selalu kalau lunch hour, aku bukak blog ni ke. Online Facebook kalau masa tu takde sekatan. Or apa jela asalkan tak buat kerja.

Tapi harini aku asyik mengadap kerja ke. Start dari lepas sarapan terus tak buat benda lain. Even masa rehat pun tetap buat kerja. Punya la tekun. Makan pun tak. Dapat rehat pun masa dah nak balik. Manyak penat woo.. Mujur la takde rasa lapar tadi. Kalau tak, haru jugak nak cari makan lepas lunch hour. Huhu.

Harini pun, aku agak bengang bila tengok nametag aku yang baru siap tu. Masuk kali ni, dah dua kali nama yang terpapar kat nametag tu RATA NORHASNIZA. Bukannya RAJA NORHASNIZA. Geram betul. Tak reti eja ke apa orang yang buat nametag tu. Tak rasa pelik ke nama orang RATA? Adeh.. Rasa nak je marah orang yang buat tu. Huh.




Nota Cik Rimau : Menyesal minum kopi tahan mengantuk tu semalam. Sampai pukul 1 pagi kot, Cik Rimau tak boleh nak lelap mata. Punya la power kopi tu. Disebabkan power kopi tu jugak la, Cik Rimau terlambat bangun. Malam ni usaha tidur awal. Cik Rimau boleh! 

Pssttt.. Cik Rimau tekad nak ignore someone kat facebook Cik Rimau. Agak-agak berjaya tak? Haha. (Harini dapat hadiah lagi. Yey!)

10 ulasan:

kay_are berkata...

update pendek ke camni?? sampai 3,4 perenggan.. huu.. ok r tu.. dulu ade orang salah eja name jadi niam r, kari r.. lagi lawak.. kat sijil lak tu .. sabar je r T_T

rj Etika berkata...

hahahahaha!!!! Rata. gila kuaja.
Jom kite serang sape-sape yang rosak kan nama Raja ni. Berdaulat kot. hahaha.

aLieF si Muncung ManiS berkata...

wahhh..rajinnye cik rimau ni..tak sangka nama cik rimau sedap ye...keturunan raja lagi tu..huhuu....lain kali jgn minum kopi byk sgt k..:O

Cik Rimau berkata...

kay_are : pendek jugak la kan.. simple je cite.. hak3.. sllu berjela2.. niam??? kari??? hahahaahahhahahaha

Cik Rimau berkata...

rj Etika : haha.. tukang buat tu jeles kot pemilik2 name RAJA ni.. sbb tu die sabotaj kot.. hahaha

Cik Rimau berkata...

alief : rajin?? adeh.. terpakse tu.. bos nak lepas rehat.. xmakan la jwabnye.. tp smlam memang xlapar pon.. hehe.. mane de sedap la.. bodek ke ape neh.. ktrunan tu bukan pape encik alief oi.. huhu... adeh.. kopi tu semalam je minum.. mane de sllu doktor alief.. :-)

Suhami Ahmad berkata...

aiyoyo...Rata...rata apa tu cik rimau? Rata khumalasari? hihihi

Mohamadazhan hjDesa berkata...

salam cik rimau

baham ja orang buat nametag tu.hehe

Cik Rimau berkata...

atok.. mau kne sekeh ke? hak3

Cik Rimau berkata...

azhan: adeh.. cik rimau ni hati lembut.. xsmpai ati nak baham.. hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...