Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

02 Februari 2011

Menyesal Edit Template Blog!!

Salam..

Morning semua. Kerja ke tengah berlingkar atas katil lagi ni? Hehe. Tak nak cerita panjang sebenarnya. Aku tengah bengang sebab template baru blog aku ni macam bangang kan? Buruk. Dah la tak boleh nak edit tulisan kat sidebar. Malam ni memang aku tukar balik la jawabnya. Hangin betul la.

Nota Cik Rimau : Kalau dah tau tak pandai, jangan la gatal usik. Nuffnang pun dah lari ke bawah. Huh!

~ Adios ~

2 ulasan:

noraznida berkata...

sabr ye cik rimau....hihi....

Cik Rimau berkata...

huhu.. xpuas ati ag ni.. huwaaa.. nak ubah ag.. kih3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...