Followers

MAKLUMAN! MAKLUMAN! MAKLUMAN!

Untuk makluman semua yang masih sudi membaca blog Cik Rimau, mulai 26 Ogos 2013 ni Cik Rimau akan mula post entri novel hasil tulisan arwah adik. Ada sesetengahnya dah siap ditulis. Ada jugak yang baru siap separuh jalan. InsyaAllah Cik Rimau akan cuba habiskan novel-novel yang tertangguh tu. (Ada sesetengah novel ditulisnya hasil idea Cik Rimau. So, maybe boleh tolong sambung.) Harap korang enjoy. Kalau ada sebarang kritikan dan komen untuk penambahbaikan amatlah dialu-alukan. :-)

07 Februari 2011

Semangat Bekerja Dah Ada, Tapi....

Salam..

Harini agak rajin untuk update dari ofis. Saja curi tulang sekejap. Tengah tengok AJT buat show ni. So, ambik peluang update blog. Daripada dengar dia bising-bising, baik aku buat benda lain. Hehe.

Korang nampak kan tajuk aku tu. Tak percaya? Eh, betul la wei. Aku dah semangat nak buat kerja ni. Sekali tengah aku sedap-sedap buat kerja dengan penuh tekun, AJT panggil. Dia suruh aku handle pasal claim urusan jenazah. Aku tak tau langsung pasal tu. Bos bagi dia, dia pulak bagi aku. Nak je aku sekeh dia. Tapi takpe. Sabar jela. Aku ambik je sebab malas nak banyak soal. Baik la konon. Padahal dalam hati geram je. Huhu.

Ok.. Berkemas untuk balik. Malam karang update lagi.

2 ulasan:

Piah Becok berkata...

cepatnye nak balik... hu jeles kite sob sob sob

Cik Rimau berkata...

haha.. balik tepat2 pkul 4.30... hik3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...